Contacteer ons voor lichtreclame op maat!

T: +32 (0) 55 31 25 94    E: contact(at)publima.be

Oudenaarde - Wommelgem - Brussel - Doornik

Nieuwste vestiging van Euro Shop krijgt de nodige huisstijl dankzij Publima

Euro Shop heeft voor hun nieuwste vestiging in Middelkerke nabij Oostende gekozen voor Publima. Het project was groot, technisch een uitdaging en de uitvoeringstermijn uiterst kort.

Het project omvat vier grote blokken:
1. Eerst en vooral de aluminium doosletters die bevestigd werden aan de zijgevel. Deze grote doosletters vormen een uiterst zichtbare gevelreclame die een goede zichtbaarheid garandeert zowel overdag als 's nachts. De hoogkwalitatieve leds zorgen tevens voor een zeer heldere en betrouwbare interne verlichting.
2. Verder werd voor de plexi wand "Polyclip van AG Plastics" gekozen voor eveneens led verlichting. Deze ingewerkte led verlichting tovert de plexi wand om tot een baken van licht. Door de zorgvuldig geselecteerde led verlichting verkrijgen we een homogene lichtspreiding en duurzame werking.
3. Aan de inkom werd ook een totem met ingebouwde lichtbak gemonteerd. Deze metalen totem van 10 meter hoog, is gemaakt in de typische Euro Shop vorm. Op en tussen de gele palen zorgen hoogwaardige panelen en een grote lichtbak voor de juiste visibiliteit van de nieuwe vestiging. De lichtbak is opgebouwd met een gespannen hoogwaardig doek en longlife TL-lampen met electronische balasten. Deze verlichting is uiterst sterk en geeft tevens een verwachte levensduur van 50.000 uren. Om dit gevaarte veilig te monteren werd vooraf een zorgvuldig berekend betonanker in de fundering verwerkt.
4. En als laatste werd rond en tegen de reeds bestaande betonnen palen aan de straatkant de typische Euro Shop configuratie opgebouwd. De gele structuur werd vierkantig uitgevoerd om esthetisch perfect te passen bij de bestaande palen. Twee hoogwaardige led lichtkranten zorgen voor een continue tijds- en temperatuursaanduiding. Deze klokken zijn gemaakt met ingebouwde GPS ontvanger zodat het juiste uur altijd gegarandeerd is, ook bij overgang naar zomer- of winteruur. De dubbele lichtkasten werden vervaardigd met long life TL-lampen en electronische ballasten. De zijkanten werden zorgvuldig toegewerkt om esthetisch een perfect geheel te vormen.

Euro Shop selecteerde Publima voor dit project omdat de ervaring, grootte en led expertise van onze firma de juiste garanties kon bieden om dit project binnen de maand te realiseren.
Het resultaat is mooi, tijdig klaar en afgewerkt tot in de puntjes.