Altijd zichtbaar dankzij uw reclamebord buiten

Altijd zichtbaar dankzij uw reclamebord buiten

31 May 2023
Wanneer u in een stad loopt, ziet u ze in alle maten en soorten: reclameborden. Met een reclamebord buiten, bij het bedrijf of aan de weg, maakt u uw aanwezigheid kenbaar én springt u in het oog van toevallige passanten. Publima helpt u alvast graag bij het maken van reclameborden op maat.

Waarom kiezen voor een reclamebord buiten?

Een reclamebord is een erg veelzijdige reclamedrager. Een reclamebord in de voortuin, een verlicht reclamebord of een hele reeks reclameborden langs de weg? De ideale aanpak verschilt van project tot project, afhankelijk van uw locatie en voorkeuren. We bekijken dan ook graag samen de mogelijkheden om maximaal rendement te bekomen.

Zo kunnen wij voor u losse reclameborden ontwerpen, maar ook reclameborden of -panelen die zich aan uw bedrijfsgevel bevinden. Wie een kwalitatief en opvallend reclamebord buiten plaatst, springt sowieso meer in het oog van voorbijganger. Wanneer u kiest voor een reclamebord met verlichting is dat zelfs dag en nacht het geval.

Reclamebord laten maken? Zo kan Publima u helpen

Bij Publima hebben we tientallen jaren ervaring in de productie én installatie van reclameborden. Daarom delen we deze ervaring graag, zodat we u van gericht advies kunnen voorzien. Niet alleen introduceren we u in de verschillende toepassingen, maar onze experts vertellen ook graag meer over de duurzame materialen die we gebruiken. Ook om uw reclamebord te bedrukken en van verlichting te voorzien zijn er diverse mogelijkheden.

Als u samenwerkt met Publima om uw reclameborden te laten maken, wordt alles namelijk in onze eigen, moderne productiehal gefabriceerd. Zo kunnen we een uitstekende kwaliteit verzekeren.

Wilt u ook een reclamebord buiten aan uw bedrijf of bevestigd op de gevel? Of heeft u zelf nog geen idee waar u best begint? Aarzel dan vooral niet om het team van Publima te contacteren. Wij helpen u graag verder.

×

Interested in a product, or do you want an appointment?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be