Reclamebord laten maken? Bij Publima haalt u méér uit uw reclame

Reclamebord laten maken? Bij Publima haalt u méér uit uw reclame

28 September 2023
Als ondernemer denkt u ongetwijfeld constant na over mogelijkheden om uw business uit te breiden of beter bekend te maken. Een reclamebord laten maken, is daarbij een logische gedachte die bij u opkomt. Een uitstekend idee overigens, zeker als u gebruik maakt van de expertise van Publima.

Reclameborden langs de weg of aan uw bedrijf

Komen de reclameborden langs de weg, in de voortuin van uw zaak of aan uw bedrijf gemonteerd? De juiste aanpak is sterk afhankelijk van de locatie en de zichtbaarheid. Een adviseur van Publima komt dan ook graag ter plaatse om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Zo streven we samen naar een optimale zichtbaarheid van uw reclameborden.

Sowieso brengt het meerdere voordelen met zich mee, als u ervoor kiest om een reclamebord te laten maken. Klanten zullen uw bedrijf eenvoudiger terugvinden én u springt in het oog van voorbijgangers, die daardoor potentiële klanten worden. Bovendien zorgen we bij Publima voor een feilloze afwerking, perfect in uw huisstijl. Daardoor oogt uw bedrijf professioneel, wat voor de huidige medewerkers uiteraard een fijn extraatje is.

Scoor dag en nacht dankzij een reclamebord met verlichting

Uiteraard kan u voor onverlichte reclame bij Publima terecht, maar toch hebben wij een uitgesproken expertise in diverse soorten lichtreclame. Voor een reclamebord met verlichting of andere uitwerking bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Zowel erg grote oppervlaktes als subtiele reclameborden worden in onze eigen productiehal tot in de puntjes vervaardigd. Wij laten niets aan het toeval over.

Wenst u een reclamebord te laten maken, maar bent u niet thuis in de verschillende materialen of de mogelijkheden om verlichting te gebruiken? Laat u dan zeker adviseren door ons team. We tonen u graag enkele voorbeelden van ons eerder werk, zodat u een doordachte keuze kunt maken.


Reclamebord laten maken bij de experts van Publima

Beslist om een reclamebord te laten maken en wenst u daarbij een beroep te doen op Publima? Dat horen we uiteraard graag. Ons bedrijf is al tientallen jaren een gevestigde waarde in de wereld van bedrijfsreclame en zorgt dan ook graag voor een reclamebord op maat.

Aarzel dus niet langer om gratis een offerte op te vragen of contacteer ons gerust voor meer informatie. We helpen u graag verder bij de realisatie van uw project!

Reclameborden langs de weg
Reclamebord met verlichting
Reclamebord laten maken 2
×

Interested in a product, or do you want an appointment?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be