Prestigieus Crelan-project in beeld gebracht door Kanaal Z

Prestigieus Crelan-project in beeld gebracht door Kanaal Z

15 May 2024
Eerder al werd bekend gemaakt dat Publima elk filiaal van AXA Bank en Crelan van een nieuwe look & feel zou voorzien. Een knap project, dat ook bij de pers in het oog sprong. Ook de nieuwsploeg van Kanaal Z kwam een kijkje nemen. Onderstaande reportage van Z-Nieuws was te zien op 8 mei 2024.

Enkele weken terug maakten we bekend dat Publima volop bezig is met het omtoveren van elke AXA Bank tot Crelan. Ook de bestaande Crelan-filialen worden onder handen genomen, aangezien er een nieuw logo is. Een grootschalig project, want het gaat om liefst 650 kantoren in totaal. Lees hier meer over dit huzarenstukje van ons team.

Ook de nieuwsploeg van Kanaal Z merkte dit opvallend project. Voor een reportage in Z-Nieuws volgden zij ons team tijdens de werkzaamheden, terwijl CEO Koen Bossuyt wat meer duiding kon geven. De volledige reportage, die uitgezonden werd op 8 mei 2024, kan je hieronder herbekijken. Niet alleen Kanaal Z, maar ook De Krant van West-Vlaanderen (kw.be) en Made in West-Vlaanderen pikten het nieuws over ons grootschalig project op.

×

Interested in a product, or do you want an appointment?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be