Brievenbussen met reclame als ideale binnenkomers

Brievenbussen met reclame als ideale binnenkomers

27 septembre 2022
Je hebt slechts luttele seconden om een goede eerste indruk te maken op bezoekers en potentiële klanten. Een volledige toepassing van je huisstijl, op een stijlvolle manier, is daarbij cruciaal. Zo kan je niet alleen je gebouw voorzien van een logo of reclame, maar ook je … brievenbus!

Brievenbussen met reclame klinken voor jou misschien niet vertrouwd in de oren, maar ogen toch uitermate professioneel. Uiteraard hebben we het dan niet over te drukke en esthetisch onverantwoorde reclame, maar wel over een mooie toepassing van jouw huisstijl. Zo past je gepersonaliseerde brievenbus perfect bij de rest van je onderneming.

Laat je inspireren door onze gepersonaliseerde brievenbussen

Enkele geslaagde voorbeelden van brievenbussen met reclame? We geven ze graag mee ter inspiratie. Weet echter dat wij al onze realisaties op maat maken en dus voor de volle honderd procent afstemmen op jouw wensen.

Creatief bureau Maister uit Roeselare bevindt zich in het opvallende gebouw dat ze zelf ‘The Pink Building’ noemen. Uiteraard kunnen ze hierbij geen saaie, grijze brievenbus plaatsen. En dus zorgde Publima voor een unieke brievenbus met reclame, in het roze en met de branding van Maister. Dankzij de voorziene ledverlichting is de reclame overigens dag en nacht zichtbaar.

Een ander voorbeeld van een verlichte brievenbus met reclame, zien we bij dierenartsencentrum Zodiac in Deinze. In dit geval combineerden we de gepersonaliseerde brievenbus – in een stijlvolle zwarte uitvoering – met het blauw kruis dat dierenartsen typeert. Zo kunnen klanten het centrum altijd vlot terugvinden. Een gelijkaardige toepassing, waar we ook reliëfletters mochten voorzien, zie je terug bij huisartsenpraktijk De Feniks in Deerlijk.

Een laatste voorbeeld om aan te tonen dat al onze constructies maatwerk zijn, vinden we terug bij drukkerij Inni Group in Kortrijk. Hier was al een betonnen constructie voorzien, waar ze hun brievenbus graag aan wilden verbinden. Wij maakten de brievenbus op maat, met knap indirect licht. Zo vormt het een mooi geheel met de look & feel van hun bedrijfsgebouw.

Brievenbus met reclame? Contacteer Publima

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Op onze realisatiepagina zie je nog tal van andere voorbeelden waarbij wij een brievenbus met reclame hebben uitgewerkt voor de klant. Klik hier voor meer geslaagde voorbeelden.

Publima heeft tientallen jaren ervaring in verschillende vormen van bedrijfsreclame en dus ook gepersonaliseerde brievenbussen voor bedrijven. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren voor een afspraak of een voorstel op maat.

INNI Reliëfletters23 Publima
04 Brievenbus Maister Publima
Zodiac Brievenbus Publima 09
×

Vous êtes intéressé par un produit, ou vous souhaitez un rendez-vous?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be