Publima tovert elke  AXA Bank om tot Crelan

Publima tovert elke AXA Bank om tot Crelan

30 avril 2024
Het zijn drukke tijden bij Publima. Als specialist in licht- en gevelreclame zullen wij de komende maanden alle filialen van AXA Bank en Crelan van een nieuwe look en feel voorzien. In totaal gaat het om een 650-tal kantoren in heel België. “Het is ons grootste project ooit, maar onze organisatie is perfect voorzien op dergelijke grootschalige opdrachten”, maakt CEO Koen Bossuyt zich sterk.

Vorige maand werd al bekend gemaakt dat AXA Bank uit het straatbeeld zou verdwijnen om voortaan deel uit te maken van moederbedrijf Crelan. Publima krijgt de opdracht om alle filialen onder handen te nemen. “Het is de bedoeling dat AXA Bank vanaf 8 juni Crelan wordt in het straatbeeld”, vertelt Koen Bossuyt, CEO van Publima. “Daarnaast heeft Crelan echter ook een nieuw logo, wat betekent dat ook de bestaande kantoren aangepakt moeten worden. In totaal gaat het dus om een 650-tal filialen die voor het einde van het jaar dienen vernieuwd te worden.”

Grootste project ooit

Voor Crelan is het een belangrijk jaar, maar ook voor Publima is deze opdracht niet vanzelfsprekend. “Het zijn inderdaad best veel filialen in een korte termijn. Je mag gerust zeggen dat het ons grootste project ooit is”, klinkt het trots.

“Onze organisatie is echter perfect voorzien op dergelijke grootschalige opdrachten. Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat alle Crelan-banken, verspreid over heel België, tijdig klaar zullen zijn. Het is net die schaalgrootte die ervoor zorgde dat Crelan voor een samenwerking met Publima koos. Naast de kwaliteit van onze realisaties natuurlijk.”

Groeiverhaal van Publima

Het grote Crelan-project past perfect binnen de groei die Publima de voorbije jaren kende. Zo nam het bedrijf eerder al twee nieuwe zusterbedrijven over met Elbo Signs in Hasselt en Glaifa in het Nederlandse Tilburg. Met COVRR werd er ook een business unit afgesplitst tot volledig onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelbouw.

“De overgenomen bedrijven heten inmiddels Publima Elbo en Publima Glaifa om de samenhang en marktpositie van Publima te versterken”, legt Koen Bossuyt uit. “De samenwerking met Crelan is een logische volgende stap in ons groeiverhaal en maakt duidelijk dat in de toekomst ook andere grote spelers op ons kunnen rekenen voor opdrachten van deze omvang.”

Op de foto zien we naast onze CEO Koen Bossuyt ook Evelina Ponéliene, projectmanager bij Crelan.

×

Vous êtes intéressé par un produit, ou vous souhaitez un rendez-vous?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be