Publima Lichtreclame neemt het Nederlandse Glaifa over.

Publima Lichtreclame neemt het Nederlandse Glaifa over.

Een nieuw jaar, een nieuw avontuur!

We starten 2020 met geweldig nieuws: met onze overname van Glaifa Lichtreclame breiden we onze activiteiten uit naar de Nederlandse markt! Glaifa beschikt in veel opzichten over hetzelfde DNA als Publima. We koesteren dezelfde passie voor lichtreclame, stellen service en kwaliteit boven winstmarges, én we bogen elk op meer dan een halve eeuw ervaring.

Met de overname van Glaifa hoort Publima tot de grootste spelers van Benelux wat lichtreclame betreft. Zowel retail zaken en KMO’s als grote bedrijven en ziekenhuizen doen beroep op onze diensten.

Zowel bij Publima als Glaifa staat service en kwaliteit voorop. Wij staan voor een prettige en professionele samenwerking, met het oog op 100% klanttevredenheid. Één van de sterke punten waar wij het verschil maken is de volledige ontzorging van de klant. Aan de hand van een gesprek met de klant ontwerpen en maken we lichtreclame en gevelbekleding volledig in eigen beheer, én komen we die ook zorgvuldig plaatsen.

Niet alleen zetten we voet aan wal op de Nederlandse markt, ook binnen onze landgrenzen blijven we sterk groeien! In Zwevegem zijn we daarom druk in de weer met de bouw van een gloednieuwe en CO2-neutrale productiehal.

Heb je bijkomende vragen, of wens je meer info rond Glaifa? Neem gerust contact op met Koen Bossuyt van Publima.

Publima Zwevegem Evolis
×

Vous êtes intéressé par un produit, ou vous souhaitez un rendez-vous?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be