Altijd zichtbaar dankzij verlichte letters bij je bedrijf

Altijd zichtbaar dankzij verlichte letters bij je bedrijf

14 September 2022
Of je ze nu aan je gevel plaatst of op je dak: verlichte letters geven je bedrijf uitstraling. Dag en nacht! Met Publima installeren we al tientallen jaren verlichte letters voor bedrijven. Op die manier helpen we ook jou aan de zichtbaarheid die je verdient.


De voordelen van verlichte letters hoeven we je wellicht niet uit te leggen. Potentiële klanten vinden je bedrijf eenvoudig terug en kunnen je bovendien van ver herkennen, zowel overdag als ’s nachts. Uiteraard kan je de reclameletters ook combineren met je logo, een slogan of wat je maar wil.

Verlichte letters op je dak of aan de gevel

Bij Publima maken verlichte letters deel uit van onze professionele dakreclames, net zoals we ook verlichte gevelletters installeren. De ideale toepassing hangt helemaal af van de ligging van jouw bedrijf. Welke optie ook van toepassing is, sowieso zorgen wij voor een uitwerking die honderd procent bij jouw stijl past en waarmee je indruk maakt op voorbijgangers.

Heb jij nog een andere toepassing in gedachten? Onze creatievelingen horen het graag! Zo is het ook perfect mogelijk om verlichte letters in de voortuin te plaatsen of kan je een speciaal effect creëren met neonreclames in je bedrijf. Een instant wow-effect is verzekerd.

Verlichte doosletters of verlichte reliëfletters?

Wie zich inleest over de verschillende soorten verlichte letters, zal ongetwijfeld de termen doosletters en reliëfletters ontdekken. Beide worden vaak gekozen en zijn gelijkaardig, maar de dikte van de letters is wel een groot verschil. Zo hebben verlichte doosletters een dikte van wel 8 tot 10 centimeter, terwijl verlichte reliëfletters doorgaans maar 1 of 2 centimeter dik zijn.

Gezien de grote verschillen in verlichte letters komen wij graag ter plaatse voor advies op maat. Zo kies jij sowieso voor de letters die het best tot hun recht komen bij je bedrijf.

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Publima.

×

Interested in a product, or do you want an appointment?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be