Neonverlichting-broekaert-2 - neonreclame - neonlichtreclame

Neonverlichting

Strakke architecturale neonverlichting buiten zet uw bedrijf letterlijk in de kijker en maakt uw zaak ook wanneer het donker is duidelijk zichtbaar. Neonreclame laten maken kan bij Publima volledig op maat. Een speels of strak resultaat met neonlicht, aan u de keuze.

DSC 7698

Architecturale neonverlichting met karakter

Bent u op zoek naar eigenzinnige neonreclame? Ook hier staat Publima met een oplossing klaar: neonverlichting binnen als sfeermaker of neonreclame buiten om uw logo kracht bij te zetten. Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar met de warme gloed van neonlicht of de spaarzaamheid van ledverlichting. Neem contact met ons op voor meer uitleg over de mogelijkheden van neonlicht. Een mooi voorbeeld vindt u alvast terug bij Feestwinkel en tal van andere Vlaamse ondernemingen.

Neonverlichting binnen

Neonverlichting voor buiten én binnen

Neonverlichting kennen we vooral van buitentoepassingen, namelijk als deel van professionele gevelreclame of dakreclame. Toch heeft neonlicht diverse troeven die ook binnen tot hun recht komen. Het is dé manier om een (lichtgevende) eyecatcher in uw interieur te verwerken. Hoewel we de meest moderne installatie- en lichttechnieken gebruiken, brengt neonverlichting voor velen enige nostalgie met zich mee. Met kwalitatieve neonlicht aan of in uw bedrijfsgebouw maakt u dus gegarandeerd indruk.

Interesse? Contacteer ons!

       ×

       Interesse in een product,
       of wenst u een afspraak?

       +32 56 28 29 90 contact@publima.be