Gevelletters - gevelreclame letters - lichtreclame - gevelbekleding - gevelletters - lichtreclame gevel

Gevelletters

Elk bedrijf is uniek. We hebben allen een identiteit, in de commerce liefst ook een identiteit waarmee uw publiek zich kan vereenzelvigen, deel van uitmaakt of toe aangetrokken wordt.

Belettering op uw gevel (of gevelletters) is een eerste belangrijke vorm van communicatie met uw publiek. Reclame en belettering gaan dan ook goed samen. Wat ze van buiten zien, vinden ze ook van binnen. What you see is what you get.

Afhankelijk van hoe uw gevel er uit ziet, waar u zich bevindt, in welke sector u werkzaam bent en budget, bestaan er verschillende soorten gevelletters en oplossingen. Een klein budget hoeft zichtbaarheid niet uit te sluiten.

Doosletters, reliëfletters, belicht of verlicht, materialen (inox, aluminium, acrylox en meer), de mogelijkheden in gevelletters zijn breed. Onze experts leggen u de verschillen graag uit en adviseren u optimale oplossingen wat betreft verschillende soorten reclameletters.

Realisaties

199 Gevelletters Europoint Publima - gevelreclame - lichtreclame - gevelbekleding

RELIËFLETTERS

Deze gevelbelettering zorgt ervoor dat uw naam of logo van uit gelijk welke hoek goed zichtbaar blijft. We spreken van reliëfletters maar uiteraard kan ook een 3D logo op de muur aangebracht worden

Reliëfletters zijn dunne 3D letters (8 - 30mm) die tegen de wand of lichtkast gelijmd worden. Deze gevelletters kunnen ook met afstandshouders op een korte afstand van de muur aangebracht worden.

Ook belichting van de reliëfletters is mogelijk. Bekijk onze realisaties om inspiratie te vinden voor uw reclame of lees hier meer over verlichte reliëfletters.

03 Gevelletters Tandens Publima - lichtreclame

DOOSLETTERS TEGEN DE GEVEL

Doosletters zijn zoals reliëfletters, en dus goed zichtbaar van uit gelijk welke hoek. Maar ze zijn dikker en hol van binnen. Daardoor kunnen deze gevelletters uitgerust worden met duurzame en hoogwaardige LED lampen of met neon verlichting.

Er zijn twee vormen van belichting mogelijk:

  • Directe verlichting: De voorzijde van de letters zijn open of voorzien van (gekleurd) plexiglas.
    Hierdoor lijken de letters zelf licht te geven.
  • Indirecte verlichting: Hier is het de achterzijde van de letters die het licht uitstraalt. Omdat de letters met afstandshouders wat verwijderd zijn van de wand, geeft dit de letters een gloeiende achtergrond.
  • Lees meer over verlichte doosletters.

Contacteer onze experts voor meer uitleg.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be