Stijlvolle dakreclame: wanneer 'the sky' écht 'the limit' is

Stijlvolle dakreclame: wanneer 'the sky' écht 'the limit' is

28 maart 2022
Met Publima installeren we al tientallen jaren kwalitatieve licht- en gevelreclame. Soms droomt de klant echter nog groter en dan dromen wij graag mee. Met dakreclames bijvoorbeeld kan u in de hoogte werken en valt uw zaak nóg meer op dan voorheen.

Wie even ging snuisteren bij onze geplaatste gevelletters, zag vooral veel zaken die kozen voor een logo of bedrijfsnaam op de gevel. Het is echter ook mogelijk om reclameletters op het dak te plaatsen. Zo kunnen potentiële klanten u van verder opmerken en springt uw naam en/of logo echt in het oog.

Verlichte doosletters op het dak

Een populaire keuze als dakreclame is het plaatsen van verlichte doosletters of reliëfletters op het dak. Bij Verolift plaatsen we bijvoorbeeld doosletters met witte ledverlichting vanbinnen, terwijl we bij Aluvera doosletters met rode verlichting voorzagen. Met onze dakreclame spelen we dan ook steeds in op de huisstijl- en kleuren van de klant, zodat de reclame helemaal binnen de visuele identiteit past.

Ook bij Vanomobil en Potrell ziet u kleurrijk verlichte letters op het dak, die het bedrijf heel wat extra zichtbaarheid geven. Net zoals brouwerij Liefmans en Mercure Hotel ook kilometers ver te zien zijn dankzij hun dakreclame. Meer voorbeelden ontdekken ter inspiratie? Kijk dan zeker even op de realisatiepagina van Publima.

Doosletters versus reliëfletters

Er bestaan verschillende soorten gevelletters, waarbij vooral verlichte doosletters en reliëfletters vaak gekozen worden. Het grootste verschil tussen beide is de dikte. Doosletters zijn doorgaans acht à tien centimeter dik, terwijl reliëfletters veel dunner zijn. Vaak zijn deze slechts één of twee centimeter dik. Bovendien speelt ook het materiaal en de (eventuele) verlichting een belangrijke rol.

Door het ruime aanbod en de vele mogelijkheden, is het aangewezen om beroep te doen op het advies van een expert. Overweegt u dus dakreclame te plaatsen in de vorm van verlichte reliëfletters of doosletters? Of heeft u nog een ander idee dat u graag wil bespreken?

Neem dan vrijblijvend contact op met Publima voor meer informatie of een afspraak.

Dakreclame gevelletters
Gevelletters dakreclame
Reliëfletters Dakreclame
Gevelletters als dakreclame
×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be