Altijd zichtbaar dankzij verlichte letters bij uw bedrijf

Altijd zichtbaar dankzij verlichte letters bij uw bedrijf

14 september 2022
Of u ze nu aan de gevel plaatst of op het dak: verlichte letters geven uw bedrijf uitstraling. Dag en nacht! Met Publima installeren we al tientallen jaren verlichte letters voor bedrijven. Op die manier helpen we ook u aan de zichtbaarheid die u verdient.


De voordelen van verlichte letters hoeven we u wellicht niet uit te leggen. Potentiële klanten vinden uw bedrijf eenvoudig terug en kunnen u bovendien van ver herkennen, zowel overdag als ’s nachts. Uiteraard kan u de reclameletters ook combineren met het logo, een slogan of wat u maar wil.

Verlichte letters op uw dak of aan de gevel

Bij Publima maken verlichte letters deel uit van onze professionele dakreclames, net zoals we ook verlichte gevelletters installeren. De ideale toepassing hangt helemaal af van de ligging van uw bedrijf. Welke optie ook van toepassing is, sowieso zorgen wij voor een uitwerking die honderd procent bij uw stijl past en waarmee u indruk maakt op voorbijgangers.

Heeft u nog een andere toepassing in gedachten? Onze creatievelingen horen het graag! Zo is het ook perfect mogelijk om verlichte letters in de voortuin te plaatsen of kan u een speciaal effect creëren met neonreclames in het bedrijf. Een instant wow-effect is verzekerd.

Verlichte doosletters of verlichte reliëfletters?

Wie zich inleest over de verschillende soorten verlichte letters, zal ongetwijfeld de termen doosletters en reliëfletters ontdekken. Beide worden vaak gekozen en zijn gelijkaardig, maar de dikte van de letters is wel een groot verschil. Zo hebben verlichte doosletters een dikte van wel 8 tot 10 centimeter, terwijl verlichte reliëfletters doorgaans maar 1 of 2 centimeter dik zijn.

Gezien de grote verschillen in verlichte letters komen wij graag ter plaatse voor advies op maat. Zo kiest u sowieso voor de letters die het best tot hun recht komen bij uw bedrijf.

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert van Publima.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be