gevelreclame - ANTOON D IMG 1952

Gevelreclame voor uw gebouw

Met een gevelreclame op groot formaat, maakt u van uw gebouw een groot reclamebord. Uw buitenmuren zijn een blanco canvas dat u kunt inzetten voor goed zichtbare reclame. Publima biedt gevelreclame in de vorm van lichtbakken, belettering, neonverlichting en reclameborden. Heeft u zelf nog een andere uitwerking in gedachten? Wij zijn een en al oor. Dankzij onze jarenlange ervaring in alle vormen van buitenreclame maken we graag uw dromen waar.

Bon Ap Meat More Roeselare 19 07 17 1

Gevelreclame op uw maat

Publima streeft ernaar om uw bedrijf strategisch te ondersteunen met lichtreclame, reclameborden, gevelreclame en banners. Wilt u voor uw gevelreclame ledverlichting gebruiken? Of verkiest u levensgrote letters als gevelreclame? We werken een persoonlijke oplossing uit zodat u het meeste uit uw reclame en belettering haalt. Geen enkel project is hetzelfde, daarom stemmen we de uitwerking helemaal af op uw noden.

Wil u niet alleen uw gevelreclame op punt zetten, maar gaat u liever voor een stijlvolle combinatie van binnenreclame en buitenreclame? Wij kunnen uw huisstijl ook indoor doortrekken indien u dat wil. Neem contact met ons op voor meer info over ons aanbod in gevelreclame en meer.

Interesse? Contacteer ons!

       ×

       Interesse in een product,
       of wenst u een afspraak?

       +32 56 28 29 90 contact@publima.be