01 Lichtkasten Francoispetra Publima

Lichtbakken

Licht is energie, licht leeft en licht trekt aandacht. Shine bright like a diamond, like diamonds in the sky. Maar laat een diamant nu ook lichtinval nodig hebben om te stralen. Een lichtkast laat uw zaak stralen. Reclame voeren met een lichtbak is dan ook steeds een goed idee.

De lichtbak in haar eenvoudigste vorm wordt enkelzijdig tegen de gevel aangebracht. De dubbelzijdige vorm wordt met een ankerpunt aan de gevel bevestigd, zodat deze langs twee zijden als lichtreclame functioneert. Uiteraard bekijken wij graag uw individuele situatie om de ideale lichtbak op maat aan te leveren.

Energievriendelijk stralen kan door te kiezen voor lichtbakken met ledverlichting. Wij verliezen de duurzaamheid van uw installatie immers nooit uit het oog. Zo blijft u vele jaren van uw lichtbak genieten en blijft het kostenplaatje van de energie beperkt.

Uiteraard kan u ook bij Publima terecht voor een uitzonderlijke lichtkast, die u zelden of nooit eerder zag. Een lichtkast met vier of zes vlakken op het dak? Of een opvallend kleur? Een combinatie van lichtbakken met lichtlijnen? Bel of mail ons om uw bedrijf te doen stralen.

Realisaties

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be