Lichtgevende 3D-logo's voor 24/24 bedrijfsreclame

Lichtgevende 3D-logo's voor 24/24 bedrijfsreclame

28 maart 2022
Geniet je overdag van veel passage, maar springt je bedrijf 's avonds niet langer in het oog? Met onze lichtgevende 3D-logo's verliezen voorbijgangers je nooit meer uit het oog.

Bedrijfsreclame is voor veel zaakvoerders een moeilijke evenwichtsoefening. Uiteraard willen ze hun zaak zo vaak mogelijk in de kijker zetten, maar tegelijk willen ze ook dat het stijlvol gebeurt. Een ideale manier om beide werelden te combineren, is het gebruik van lichtgevende 3D-logo's van Publima.

Waarom kiezen voor lichtgevende 3D-logo's?

3D-logo's verhogen de herkenbaarheid van je zaak. Je gebruikt namelijk hetzelfde logo als op je website en andere communicatiedragers, waardoor (potentiële) klanten je steeds vlotter zullen herkennen. Door gebruik te maken van 3D worden echter extra creatieve mogelijkheden in het leven geroepen. Nooit eerder kwam je logo zo mooi tot leven. We maken de 3D-logo's nauwkeuring zelf in onze gloednieuwe productiehal in Zwevegem. Zo zijn we er zeker van dat het resultaat honderd procent naar wens is.

Onze knappe 3D-logo's combineren we vervolgens met onze expertise in lichtreclame. Neon- of ledverlichting voor jouw bedrijfsreclame? We bespreken graag de verschillende opties, zodat je een doordachte keuze kan maken. Sowieso staat het vast dat je lichtgevend 3D-logo ervoor zal zorgen dat je ook 's avonds en 's nachts een verhoogde zichtbaarheid krijgt. 24 op 24, 7 op 7. Bedrijfsreclame is dan ook een proces dat nooit stopt, als je een ruim publiek wil bereiken.

Contacteer ons voor 3D-logo's en meer bedrijfsreclame

Publima Lichtreclame is al tientallen jaren een referentie in het produceren en installeren van lichtreclame, gevelreclame en 3D-logo's. Zoek je een betrouwbare partner om jouw zaak te voorzien van een lichtgevend 3D-logo? Dan zit je bij ons sowieso helemaal goed. Aangezien wij beschikken over een eigen moderne productiehal en plaatsers met ervaring en vakkennis, is een feilloze uitvoering verzekerd.

Contacteer onze experts vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be