Publima slaat zijn vleugels uit richting Limburg.

Publima slaat zijn vleugels uit richting Limburg.

26 november 2021
Nadat Publima vorig jaar zijn intrek nam in een nieuw hoofdkwartier in Zwevegem én het Nederlandse Glaifa overnam, breidt Publima opnieuw uit. De specialist in lichtreclame, gevelreclame en 3D-logo’s is nu ook eigenaar geworden van Elbo Signs uit Limburg.
Met uitvalsbasissen in Kortrijk, Tilburg en Hasselt kunnen we nu een nóg betere service bieden in heel België!

Zelfde waarden

Eind 2021 is Publima opnieuw aan uitbreiding toe, nu met de overname van Elbo Signs uit Hasselt. “Elbo Signs was het kind van eigenaar Luc Steegmans en hij zocht iemand om de toekomst te verzekeren én ook de eigenheid van het bedrijf te behouden”, weet Koen Bossuyt, bestuurder van Publima. “Luc is inmiddels 69 jaar en kreeg de voorbije jaren af te rekenen met gezondheidsproblemen. We zijn dus heel blij dat we met Publima een oplossing kunnen bieden. Elbo Signs heeft namelijk dezelfde waarden als wij, waarbij kwaliteit steeds voorop staat, en zelfs een nog rijkere geschiedenis. Het Limburgse bedrijf bestaat al sinds 1952.”

Ondanks de overname blijft de naam Elbo Signs behouden. Elbo Signs is nu in heel België aan de slag en dat blijft zo, maar het zwaartepunt ligt natuurlijk in Limburg. “Iedereen weet uiteindelijk dat Limburgers liefst bij Limburgers kopen”, lacht Koen Bossuyt. “Met uitvalsbasissen in Kortrijk, Hasselt en Tilburg hebben wij met onze groep alvast een nog betere dekking van België, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan al onze klanten.”

­Vernieuwing Ring Kortrijk

Publima, Glaifa en Elbo Signs zijn gespecialiseerd in alle vormen van licht- en gevelreclame. Op die manier helpen ze talloze bedrijven, groot én klein, om zichzelf in de kijker te zetten. Zo ligt het bedrijf aan de basis van de modernisering van winkelcentra Ring Kortrijk en Malinas in Mechelen, om maar enkele van de lopende projecten te noemen. “Het is daarbij ons doel om kwalitatief maatwerk te maken, maar het terwijl ook betaalbaar te houden”, aldus nog Bossuyt. “Net daarom investeerden we in onze nieuwe state-of-the-artfabriek, waar volop ingezet wordt op efficiënte processen. Zo willen we ons missie voortzetten met zowel Publima, Glaifa als nu ook Elbo Signs.”

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be