Reclameluifels: reclame, beschutting en design in één

Reclameluifels: reclame, beschutting en design in één

30 november 2022
Een reclameluifel aan uw zaak kan zowel praktische als esthetische voordelen hebben. En bovenal: het bevordert uw herkenbaarheid en zorgt ervoor dat klanten u snel terugvinden. Met Publima staan we dan ook graag in voor de plaatsing van uw reclameluifel op maat.

Voordelen van reclameluifels

Enkele belangrijke voordelen van luifels met reclame somden we al op in de introductie. Laat ons beginnen met de praktische kant. Door uw klanten een plaats te bieden om te schuilen, bent u gewapend tegen neerslag of felle zon. Het is dus een vorm van klantvriendelijkheid dat u deze luifel voorziet bij uw zaak.

Anderzijds is er natuurlijk het visuele aspect. Zo kan u de naam van uw zaak, uw logo of een slogan op de reclameluifel plaatsen. Afhankelijk van de passage bij uw zaak kan dat de zichtbaarheid fors verhogen. Bovendien kunnen we met Publima voor een reclameluifel op maat zorgen, die perfect bij de stijl en de kleuren van uw zaak past. We verliezen het esthetische luik nooit uit het oog.

Luifels zijn bovendien niet alleen handig voor handelszaken, we zien ze ook steeds vaker terecht bij grotere residentiële gebouwen. Zo is er bij de inkom een plaats om te schuilen en kan de naam van de residentie netjes op de luifel geplaatst worden.

Luifels met reclame, portieken of overkappingen

Lijkt een reclameluifel u ideaal voor uw zaak, maar zijn er nog twijfels? Wij komen graag ter plaatse om samen met u de situatie te bekijken. Bij Publima kan u namelijk ook terecht voor een portiek of overkapping bij uw zaak. Zodra er kolommen worden geplaatst bij een luifel, spreken we bouwkundig gezien namelijk van een overkapping.

Een portiek is dan weer een overdekte ruimte voor de buitendeur, vaak gekenmerkt door gebogen vormen. De naamgeving is echter van ondergeschikt belang. Een oplossing vinden die perfect aan uw eisen voldoet én er piekfijn uitziet, dat is ons streefdoel.

Interesse in een luifel met reclame of andere vorm van overkapping?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Publima.

×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be