Prijzenborden voor tankstations en gevelbekleding

Prijzenborden voor tankstations en gevelbekleding

28 maart 2022
Een tankstation prijzenbord plaatsen met uw logo? Een schitterend idee want u trekt gemakkelijker aandacht van passanten en u creëert een betere logo herkenning. Een prijzenbord samen met een moderne gevelbekleding zorgt ervoor dat geen enkele klant uw tankstation zomaar kan voorbijrijden.

Het belang van zichtbaar zijn in het straatbeeld valt niet te onderschatten. Als bestuurders uw tankstation kunnen passeren zonder deze te hebben gezien, dan mist u klanten. Met een moderne en kleurrijke gevelbekleding wordt het al een stuk moeilijker om uw tankstation te missen, maar met een prijzendisplay strategisch geplaatst is dit praktisch onmogelijk.

Led prijzenbord


Wij maken gebruik van energiebesparende led-prijsdisplays. Door deze led-technologie is uw prijsbord zuinig en betrouwbaar. Vooral het betrouwbaar zijn is van essentieel belang. Bestuurders zijn namelijk minder geneigd om te tanken als een display niet functioneert. Het wantrouwen tegenover een correct geëtaleerde prijs doet vaak beslissen om niet te tanken. Uw prijzenbord 100% kunnen vertrouwen is dus zeker essentieel.

De nieuwste technologieën zijn geïntegreerd in uw reclamezuil met prijzendisplay.
Automatische koppeling om prijsaanpassingen onmiddellijk te vertonen zijn geen overbodige luxe.

Informeer uw klant steeds van de correcte literprijs met een tankstation prijzenbord geplaatst door Publima.

kwalitatieve gevelbekleding

Een professionele Gevelbekleding voor uw tankstation maakt de herkenning compleet. Wij kunnen niet alleen zorgen voor een kwalitatief prijzenbord maar zeker ook voor uw gevelbekleding. Onze ervaren medewerkers zijn dagelijks in de weer met het transformeren van bedrijven. U overtuigen kunnen we best doen door ons werk te tonen, bekijkt u onze realisaties?

Bent u geïnteresseerd in een prijzenbord met de nieuwste technologieën of een kwalitatieve gevelbekleding voor uw tankstation? Wij gaan graag met u in gesprek.

Neem vrijblijvend contact op met Publima voor meer informatie of een afspraak.

32 Gevelbekleding Esso Publima
31 Gevelbekleding Esso Publima
×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be