Doosletters Roeselare Cluma

Reken op Publima voor uw doosletters in Roeselare

Stijlvol, sierlijk en vooral herkenbaar! Wie kiest voor doosletters in Roeselare weet zeker dat klanten of voorbijgangers het bedrijf meteen opmerken. Publima helpt u dan ook graag om deze vorm van gevelletters te installeren.

Gevelletters Roeselare Naturoof

Wat zijn doosletters precies?

Wanneer we het bij Publima over gevelletters hebben, maken we bepaalde onderverdelingen. Zo hebben we bijvoorbeeld reliëfletters (ook wel freesletters genaamd) en doosletters.

Doosletters kunnen zowel verlicht als onverlicht ingezet worden. Elke letter in het ontwerp is driedimensionaal en doorgaans zijn ze acht à tien centimeter dik. Wij maken echter alles op maat in onze eigen productiehal en kunnen dus ook van deze standaarden afwijken. Het verschil met reliëfletters is dat laatstgenoemde veel dunner zijn, namelijk maar één à twee centimeter dik. Hierbij worden de letters letterlijk uit het paneel gefreesd, vandaar dat ze ook wel eens freesletters genoemd worden.

Zowel doosletters als reliëfletters bieden veel vrijheid wat betreft de vorm, grootte, kleur of gebruikte materialen. Ze zijn dan ook ideaal om in te zetten bij dak- en gevelreclames. In de mogelijke verlichting is er wel een groot verschil. Zo kan er bij reliëfletters enkel met indirecte verlichting gewerkt worden, aangezien verlichting binnenin de letters onmogelijk is. Bij doosletters is dat wél een optie, net zoals we de verlichting ook achteraan kunnen plaatsen om een mooie gloed te creëren.

Gevelletters Roeselare Top Interieur

Doosletters of andere gevelletters in Roeselare

Tussen onze realisaties ontdekt u verschillende voorbeelden van doosletters in Roeselare, net zoals wij ook uw bedrijf van de perfecte uitstraling kunnen voorzien. Publima heeft dan ook tientallen jaren ervaring in de sector, beschikt over een eigen productiehal én bekwame vakmannen om uw gevelletters feilloos te plaatsen. Het maakt ons dé partner bij uitstek om uw bedrijf mee op de kaart te zetten.

Interesse in gevelletters? Meteen een offerte aanvragen voor uw doosletters in Roeselare?
Aarzel niet langer en neem nu contact op met het team van Publima.

Lees ook:

Interesse? Contacteer Publima!

       ×

       Interesse in een product,
       of wenst u een afspraak?

       +32 56 28 29 90 contact@publima.be