Lichtreclame Roeselare Mercure Hotel

Publima als partner voor uw lichtreclame in Roeselare

Al sinds 1966 is Publima een van de pioniers inzake lichtreclame in Roeselare en ver daarbuiten. Ons bedrijf produceert en installeert alle mogelijke vormen van lichtreclame. Lichtbakken, neonverlichting, lichtkranten, verlichte gevelletters of zelfs een apothekerskruis? Wij stellen alles in het werk om uw zaak op een stijlvolle manier op de kaart te zetten.

Bovendien nam Publima in 2020 zijn intrek in een gloednieuwe, state-of-the-art productiehal in Zwevegem. Dat betekent enerzijds dat we al onze kwalitatieve producten in eigen huis maken, maar ook dat onze uitvalsbasis minder dan een halfuurtje van Roeselare ligt. Dat maakt Publima de ideale partner voor al uw lichtreclame in Roeselare.

Lichtreclame Roeselare Naturoof

Enkele voorbeelden van onze lichtreclame in Roeselare

Indien u gevestigd bent in de Roeselaarse regio, botste u ongetwijfeld onbewust al op een van onze projecten. We delen dan ook graag enkele voorbeelden van onze lichtreclame in Roeselare, waaruit u eventueel inspiratie kan halen.

Zo kent u ongetwijfeld het bekende Mercure Hotel, waar wij een dakconstructie met verlichte letters hebben geplaatst. In het voorjaar vinden hier vaak bekende wielrenners onderdak, maar ook andere gasten vinden Mercure Hotel zo erg vlot terug. Bovendien geniet het hotel een uitstekende zichtbaarheid vanaf de E403. Dat laatste geldt ook voor Naturoof en Arlu, dat zich net over de grens in Ardooie bevindt. Samen met ons zusterbedrijf COVRR werd bij Arlu een prachtige gevel in strekmetaal ontworpen, met verlichte letters van meer dan twee meter groot.

Lichtreclame Roeselare Babycompany

Ook elders in de Roeselaarse regio vindt u mooie samenwerkingen tussen COVRR en Publima terug. Dat is bijvoorbeeld het geval bij SADEF in Hooglede Gits (net buiten Roeselare), maar ook bij Babycompany. Deze babywinkel heeft een creatieve gevel met roze én blauwe verlichting, zodat het net een gender reveal lijkt. Lichtreclame in Roeselare op zijn best!

Waar bovenstaande voorbeelden van onze lichtreclame in Roeselare vooral over grotere projecten gaat, spreekt het voor zich dat ook kleinere kmo’s steeds bij Publima terecht kunnen. Onze lichtbakken in Roeselare vindt u onder meer bij Dutry Power en modezaak Mania-K, terwijl we unieke verlichte letters hebben voorzien bij Brooklyn in de winkelstraat.

Wil u uw reclameboodschappen graag verspreiden met hoogwaardige ledschermen, dan kunnen we ook daarvoor zorgen. Een voorbeeld van onze ledschermen ziet u bij de bekende keten Euro Shop, terwijl we bij Top Interieur (net over de grens in Izegem) zelfs de signalisatie meenamen in de volledige lichtreclame. Cluma, Reiswinkeltje en Akurad opteerden dan weer voor subtiel verlichte doosletters, uiteraard met energiezuinige ledverlichting. Kort samengevat: de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Lichtreclame Roeselare Cluma

Contacteer Publima voor uw lichtreclame in Roeselare

Overtuigd door onze projecten of benieuwd hoe we uw lichtreclame in Roeselare zouden aanpakken? Aarzel dan vooral niet langer om contact op te nemen met Publima. Wij sturen graag een expert ter plaatse om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Uiteraard beperken wij ons niet tot lichtreclame in Roeselare. Zo kunt u voor tal van andere reclamevormen bij ons team terecht en zijn wij in een ruime regio actief. Voor alle projecten in de Benelux is Publima dan ook de ervaren partner bij uitstek.

Lees ook:

Interesse? Contacteer Publima!

       ×

       Interesse in een product,
       of wenst u een afspraak?

       +32 56 28 29 90 contact@publima.be