Freesletters brengen uw boodschap helemaal tot leven

Freesletters brengen uw boodschap helemaal tot leven

02 maart 2023
Uw bedrijfsnaam, slogan of een andere boodschap prominent in de kijker zetten? Met freesletters - al dan niet verlicht - is het een koud kunstje. Bij Publima maken we graag uw freesletters op maat in onze eigen productiehal.

Wat zijn freesletters precies?

Zoals de naam al enigszins weggeeft, zijn de contouren van freesletters 'gefreesd'. Frezen gebeurt met een freesmachine en verloopt perfect nauwkeuring, aangezien het computergestuurd is. Met een erg precieze draaibeweging wordt het overbodige materiaal weggesneden. Hoewel we spreken over freesletters, kan je dit ook voor andere zaken dan letters inzetten. Uw bedrijfslogo kan bijvoorbeeld ook met deze techniek in the picture geplaatst worden.

Met Publima maken we freesletters in verschillende materialen, formaten en kleuren. Telkens zorgt het voor een geslaagd 3D-effect, waardoor uw letters of logo écht tot hun recht komen. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in lichtreclame, spreekt het voor zich dat u ook verlichte freesletters kan laten installeren door Publima. Lees er meer over in ons verhaal over verlichte letters.

Meer weten? Reken op onze expertise

Interesse in freesletters of andere vormen van gevelreclame, maar heeft u nog advies nodig? Aarzel vooral niet om het team van Publima te contacteren. Wij hebben tientallen jaren ervaring in diverse vormen van gevel- en lichtreclame en kunnen u dus ongetwijfeld op weg helpen. Dankzij onze hypermoderne productiehal kunnen we bovendien alles in eigen huis maken, zodat u doorheen het volledige traject bij ons terecht kan.

Freesletters 2
Freesletters 1
Freesletters 4
×

Interesse in een product,
of wenst u een afspraak?

+32 56 28 29 90 contact@publima.be